1a Novena de Cuina Marinera del Garraf

1a Novena de Cuina Marinera del Garraf

1a Novena de Cuina Marinera del Garraf

1a Novena de Cuina Marinera del Garraf

1a Novena de Cuina Marinera del Garraf

Del 6 al 22 de novembre de 2020

El programa Garraf Gurmet aplega accions de promoció de la gastronomia, els productes i els elaboradors de la comarca. En aquest marc NODE Garraf ha engegat la campanya de difusió de la cuina marinera tradicional que dóna l’essència a les cartes dels nostres restaurants.

L’estratègia de turisme gurmet preveu la creació dels segells Garraf Gastronòmic, que aplega un col·lectiu de restaurants ambaixadors de la cuina local, i Vins del Massís del Garraf, que reuneix una quinzena de cellers de la subzona de la DO Penedès. Un bon maridatge que es presenta per primera vegada en aquesta 1a Novena.

La Novena recupera el nom d’aquell esdeveniment agosarat amb el què en Xavier Mestres, des de l’antic Peixerot i ara fa quaranta anys, va posar a la taula dels gurmets la genuïnitat de la nostra cuina marinera, l’hereva dels ranxos a bord i dels àpats frugals a base de peix senzill, sofregits de bandera i, tant o més, molt d’enginy.

 

 

La 1a Novena de Cuina Marinera del Garraf

Es tracta de promocionar les singularitats de la nostra cuina i atraure l’interès dels nostres públics locals i d’arreu del país.

La campanya té una base divulgativa i alhora té el propòsit de presentar el Garraf com un districte enogastronòmic que excel·leix pel binomi de la terra i el mar. Del 6 al 22 de novembre de 2020, durant tres caps de setmana, de divendres a diumenge, els establiments que participen en aquest esdeveniment gastronòmic ofereixen un menú exclusiu, dissenyat pels mateixos xefs de cada restaurant. Tot seguit podeu veure totes les propostes i accedir a cadascun d’ells per fer la vostra reserva.

No t’ho perdis, vine a degustar els menús que una selecció de restaurants de la comarca ha preparat amb inspiració marinera i amb l’idil·li dels nostres vins, el Vins del Massís del Garraf.

Ceferino

Passeig de Ribes Roges, 2
08800 Vilanova i la Geltrú, Barcelona

Tel: +34 93 815 1719

CONTACTE

He llegit i accepto la política de Privacitat

Direcció

Av. Cubelles, 88

08800 Vilanova i la Geltrú

Telèfon 93 810 07 22

Email lallotja@lallotja.info

Amb la col·laboració de